Ügyfélszolgálat, logisztika: +36 27/504 055; Fax: +36 27 504 056 I Gyártás és labor: +36 88 580 590 | info@wswproding.hu

Új kenőanyag fejlesztések

—- blokkmax. 22 karakter—Újdonságok, érdekességek
—- az első hír cím: max. 22 karakter—
Mi az igazság az adalékok körül?

—- az első hír rövid szövege: max. 4 sor —
Valóban “turbóznak” a kenőanyag adalékok,  avagy kárt okozhatnak járművünkben, munkagépünkben, ipari gyártó berendezésünkben?
—- a második hír cím: max. 22 karakter—
Öt végzetes hiba

—- a második hír rövid szövege: max. 4 sor —
…a kenőanyag többé nem egyszerüen üzemeltetési segédanyag, hanem a gép egyik legfontosabb alkatrésze.
—- blokkcím max. 40 karakter—Új kenőanyag fejlesztés

—- tartalom—

Egyedi kenőanyag termékek fejlesztése és gyártása

• Cégünk igyekszik megfelelni még az egyedi kenéstechnikai igényeknek is. A felhasználás során előfordulhat, hogy egy sajátos igény felmerülésekor, még az egyébként rendkívül széles kenőanyag választékban sem találunk az adott feladathoz megfelelő terméket. Pl. nagyobb mértékű berágódásgátló hatásra, fokozottabb korrózióvédő hatásra, konzisztencia módosításra, biológiai stabilitás javítására, … van szükség. Sokéves fejlesztő-gyártó tapasztalatunk, valamint a megfelelő mérő és kísérleti-gyártó berendezések birtokában lehetőségünk van arra, hogy akár egyes termékek célszerű átformázásával, akár teljesen új termékek kifejlesztésével a megfelelő kenőanyagot előállítsuk. Látványos eredményeket sikerült így elérni pl. a vasúti nyomkarima-kenés, a hidegalakítással történő fémmegmunkálás, a különböző veszteségkenésű termékek fejlesztésekor, vagy az elillanó kenőanyagok alkalmazásával kapcsolatos egyedi problémák megoldásai esetén.