Gyártás és labor: +36 88 580 590 | Logisztika: +36 27/504 055; Fax: +36 27 504 056 info@wswproding.hu

PETRONAS Urania

PETRONAS Urania: Mozgásban tartja üzletét

A gépjárművezetők általában nem veszik észre, hogy a gépjárművük motorja legbelül nap, mint nap túlmelegszik. Ez a jelenség a modern, mindennapi közlekedési viszonyok következménye, például zsúfolt forgalom miatti korlátozott előrehaladásnál, nagyobb emelkedőre való felhajtásnál, illetve az autópályákon való gyorsításkor alakul ki. A motor túlmelegedése az időjárási körülményektől függetlenül jön létre. A túlmelegedés a motor komoly sérüléséhez vezethet, amely csökkenti annak és alkatrészeinek élettartamát, valamint túlzott olajfogyasztást okoz.

A Motor Csendes Gyilkosai

(a káros lerakódások) Ők a kamion motorjának csendes gyilkosai, amelyek meghibásodást okoznak, és nem tervezett leálláshoz vezetnek, ami növeli a üzemeltetési költségeket. A PETRONAS Urania hatékonyan védelmet nyújt a “motor csendes gyilkosai” (a motor lerakódások) ellen, megakadályozva a motor kopását és az oxidációt, az optimális olajviszkozitás fenntartása, az üzemanyag-takarékosság és a kibocsátási előírások betartása érdekében. A megoldás az Urania a ViscGuard ™ motorolajcsalád.

HOGYAN MŰKÖDIK Az Urania a ViscGuard ™ TECHNOLÓGIA?

PETRONAS Az Urania a ViscGuard ™ robusztus olajfilmmel készül, hogy hatékonyan védje a motort a lerakódással szemben, megakadályozva a kopás kopását és az oxidációt, segítségével az optimális viszkozitás fenntartható a hosszabb motor élettartam érdekében.

Tudjon meg többet a Urania a ViscGuard ™ technológia előnyeiről itt ⇒

Petronas Urania termékek

Tekintse meg a Petronas Urania motorolajok választékát.

Syntium Motorolajok

IPARI KENŐANYAGOK

MOTORSPORT

Nagykereskedelmi Webshop ⇒

Copyright © 2019 WSW Proding Kft. Minden jog fenntartva.