Ügyfélszolgálat, logisztika: +36 27/504 055; Fax: +36 27 504 056 I Gyártás és labor: +36 88 580 590 | info@wswproding.hu

PETRONAS URANIA

PETRONAS Urania: Mozgásban tartja üzletét

A gépjárművezetők általában nem veszik észre, hogy a gépjárművük motorja legbelül nap, mint nap túlmelegszik. Ez a jelenség a modern, mindennapi közlekedési viszonyok következménye, például zsúfolt forgalom miatti korlátozott előrehaladásnál, nagyobb emelkedőre való felhajtásnál, illetve az autópályákon való gyorsításkor alakul ki. A motor túlmelegedése az időjárási körülményektől függetlenül jön létre. A túlmelegedés a motor komoly sérüléséhez vezethet, amely csökkenti annak és alkatrészeinek élettartamát, valamint túlzott olajfogyasztást okoz.

A Motor Csendes Gyilkosai

(a káros lerakódások) Ők a kamion motorjának csendes gyilkosai, amelyek meghibásodást okoznak, és nem tervezett leálláshoz vezetnek, ami növeli a üzemeltetési költségeket. A PETRONAS Urania hatékonyan védelmet nyújt a “motor csendes gyilkosai” (a motor lerakódások) ellen, megakadályozva a motor kopását és az oxidációt, az optimális olajviszkozitás fenntartása, az üzemanyag-takarékosság és a kibocsátási előírások betartása érdekében. A megoldás az új Petronas Urania motorolaj StrongTech™ technológiával.

Az új StrongTech™ technológia hosszabb ideig erősebb marad

Az újonnan kifejlesztett PETRONAS Urania StrongTech™ technológiával úgy lett kialakítva, hogy hosszabb ideig erősebb maradjon, egyedülállóan erős folyadékfilmet képezve a teljesítmény és a jövedelmezőség maximalizálása érdekében.

Tudjon meg többet a Urania a ViscGuard ™ technológia előnyeiről itt ⇒

Petronas Urania termékek

Tekintse meg a Petronas Urania motorolajok választékát.

MEZŐGAZDASÁGI olajok

Haszongépjármű olajok

Syntium Motorolajok

IPARI KENŐANYAGOK

hajtóműolajok

MOTORSPORT

Nagykereskedelmi Webshop ⇒

Copyright © 2023 WSW Proding Kft. Minden jog fenntartva.