Ügyfélszolgálat, logisztika: +36 27/504 055; Fax: +36 27 504 056 I Gyártás és labor: +36 88 580 590 | info@wswproding.hu

Kenéstechnikai szaktanácsadás, kenőanyag labor, termék fejlesztési szolgáltatások

Kenéstechnikai szaktanácsadás

Vevőinknek illetve jövendő Partnereinknek szívesen adunk tanácsot, minden a kenőanyagok kiválasztásával és alkalmazásával kapcsolatos kérdésben. Napi támogatást kapunk a velünk kapcsolatban álló multinacionális olajvállalatok Technical Support szervezeteitől is.

Kenőanyag fejlesztés és laborvizsgálatok

Saját tulajdonú laborunkban színvonalas kenőanyag laborvizsgálati rendszerrel és gépparkkal rendelkezünk melynek segítségével gyorsan és megbízhatóan kaphat eredményt a használt kenőanyag műszaki állapotáról és kenéstechnikai javaslatunkat az esetleges további alkalmazhatóságról.

Kenőanyag fejlesztő labor

Kenőanyag fejlesztő labor

 Tréningek, képzések, konzultációk

A kenőanyagok használatával kapcsolatosan igény szerint, vevő által meghatározott és összehívott dolgozók számára kenéstechnikai oktatást, konzultációt tartunk. A tréning anyagát, időbeli lefolytatását előzetesen egyeztetjük.

A tartandó képzések az általunk szállított termékekkel kapcsolatos ismereteken túlmenően olyan általános kenéstechnikai kérdésekre is kiterjednek, mint pl. a szabványok változása, alapolajok, adalékok kérdésköre, illetve
a fáradt-olaj vizsgálatok végzésének szempontjai.

Tisztelettel:
dr. Kása Zoltán
WSW Proding Kft.

Kenőanyag oktatás

KENŐANYAG-MENEDZSMENT

Teljeskörű kenéstechnikai szolgáltatások biztosítása TFM
(Total Fluid Management)

A teljes körű kenőanyag-menedzsmentel egy átfogó kenésgazdálkodási rendszert kínálunk, amely biztosítja minden folyékony gyártási segédanyag komplex kezelését és karbantartását.
Alkalmazásával megnövelhető a kenőanyagok és gépek élettartama a termelés biztonsága.
Elsősorban a fő profilként fémmegmunkálási tevékenységet folytató vállalatok számára ajánljuk.

 

Partnereink részere egyedi felhasználáshoz igazított kenési tervet és a gazdaságos működéshez termék felhasználási javaslatot készítünk.
A hűtő-kenő folyadékok, az emulziók kezelésében és fejlesztésében is jelentős sikereket értünk el.
Ez mára az egyik legdinamikusabban fejlődő üzletágunk. A TFM program keretében a gyártástól a kereskedelmen át a Mozgó TFM szolgáltatásunk segítségével a helyszíni folyadék karbantartást és géptisztítást és labor vizsgálatokat végzünk.