Gyártás és labor: +36 88 580 590 | Logisztika: +36 27/504 055; Fax: +36 27 504 056 info@wswproding.hu
Kenéstechnikai szaktanácsadás, kenőanyag labor, termék fejlesztési szolgáltatások

Kenéstechnikai szaktanácsadás

Vevőinknek illetve jövendő Partnereinknek szívesen adunk tanácsot, minden a kenőanyagok kiválasztásával és alkalmazásával kapcsolatos kérdésben. Napi támogatást kapunk a velünk kapcsolatban álló multinacionális olajvállalatok Technical Support szervezeteitől is.

Saját tulajdonú laborunkban színvonalas kenőanyag laborvizsgálati rendszerrel és gépparkkal rendelkezünk melynek segítségével gyorsan és megbízhatóan kaphat eredményt a használt kenőanyag műszaki állapotáról és kenéstechnikai javaslatunkat az esetleges további alkalmazhatóságról.

 Tréningek, képzések, konzultációk

A kenőanyagok használatával kapcsolatosan igény szerint, vevő által meghatározott és összehívott dolgozók számára kenéstechnikai oktatást, konzultációt tartunk. A tréning anyagát, időbeli lefolytatását előzetesen egyeztetjük.

A tartandó képzések az általunk szállított termékekkel kapcsolatos ismereteken túlmenően olyan általános kenéstechnikai kérdésekre is kiterjednek, mint pl. a szabványok változása, alapolajok, adalékok kérdésköre, illetve a fáradt-olaj vizsgálatok végzésének szempontjai.

Tisztelettel:
Dr. Kása Zoltán
ügyvezető
WSW Proding Kft.