Ügyfélszolgálat, logisztika: +36 27/504 055; Fax: +36 27 504 056 I Gyártás és labor: +36 88 580 590 | info@wswproding.hu

WSW Proding Kft. az ipari kenőanyag specialista

A felgyorsult fejlődés a kenőanyagok szakterületén is állandó fejlesztést követel. Magyarország is jelentős múltra tekint vissza a kenőanyagok fejlesztése, gyártása, valamint a hazai és nemzetközi olajipari cégek termékeinek kereskedelme és alkalmazása tekintetében.

A kenőanyagok minősítése, a termékfejlesztés, valamint az alkalmazástechnika témakörökben korábban számos magyar ipari kutatóintézet, egyetemi-, főiskolai- kutatóhely is eredményesen működött. A gazdasági és társadalmi változások részeként az ott dolgozó szakemberek több esetben magáncégekben folytatták a munkájukat, a szakmai ismereteik és tapasztalataik hasznosítását.

Ezek egyike az 1990-ben alapított WSW Proding Mérnöki, Gyártó és Kereskedelmi Kft., amelyet egy korábbi magyar kenőanyag kutatóintézet, a MÁFKI hat munkatársa alapított, így hasznosítva a közel huszonöt éves kenéstechnikai, termék- és technológiafejlesztési, minőség-ellenőrzési, valamint környezetvédelmi szakismereteiket.

A szakmaiságnak és a jelentős kenéstechnikai tapasztalattal rendelkező csapatnak köszönhetően, mára egy elismert, az ipari, közlekedési és speciális egyedi tervezésű kenőanyagok területén az egyik meghatározó, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás.

Saját, egyedi fejlesztésű kenőanyagok gyártása

Kenőanyag kutató-fejlesztő tevékenység, termékfejlesztések. Egyedi kenéstechnikai igények kielégítése, az adott kenési feladatra optimalizált termékek kifejlesztése és legyártása. Sok éves tapasztalatunk segítségével a felhasználók számára legideálisabb kenőanyag megoldást fejlesztjük ki. A felhasználási igénybevétel követelményeinek megfelelő termékkel alacsonyan tartható az üzemeltetési költség, mivel a kenőanyag a lehető legideálisabban látja el feladatát.
Legyen az kenőzsír, üvegipari kenőanyag, speciális motorolaj, gőzhenger- vagy gyertyabél olaj, esetleg különleges fúró- vágó- üregelő- kenőolaj mi a legtökéletesebb megoldást fejlesztjük ki Partnereink számára.

Kenőanyag vizsgálatok

Az időszakos laborvizsgálatok biztosítják a kenőanyagok állapotának folyamatos ellenőrzését. Saját laboratóriumunkban a korszerű mérőeszközök segítségével a legtöbb vizsgálatot el tudjuk végezni. A WSW Proding Kft. magasan kvalifikált műszaki vezetése hosszú évek szakmai tapasztalataival képes támogatni a Partnereink kenőanyag felhasználását.
A kenőanyagok felhasználása szempontjából fontos a paraméterek pontos analízise, az olajtöltetek minőségének véleményezése, azok használati idejének maximalizálása.

Teljeskörű kenéstechnikai szolgáltatások biztosítása TFM

Partnereink részere egyedi felhasználáshoz igazított kenési tervet és a gazdaságos működéshez termék felhasználási javaslatot készítünk.
A hűtő-kenő folyadékok, az emulziók kezelésében és fejlesztésében is jelentős sikereket értünk el.
Ez mára az egyik legdinamikusabban fejlődő üzletágunk. A TFM program keretében a gyártástól a kereskedelmen át a Mozgó TFM szolgáltatásunk segítségével a helyszíni folyadék karbantartást és géptisztítást és labor vizsgálatokat végzünk.

Kenőanyagok kereskedelme

A WSW Proding Kft. A Petronas Kenőanyagok hivatalos magyarországi forgalmazója.
A Petronas Ipari kenőanyagok, a Petronas Syntium, Petronas Urania
Green motorolajok valamint a Petronas Tutela hajtóműolajok képviselője.

Ezek mellett a tradicionálisan megbízható és elismert nemzetközi kenőanyag gyártók termékeit kínáljuk. Partnereink magas szintű kiszolgálása érdekében, folyamatosan bővítjük raktárkészletünket, rugalmas logisztikai rendszert építettünk ki, így termékeinket mindenkor a megrendelőink által kért minőségben és határidőre a kért helyszínre szállítjuk. Folyamatosan képzett és jelentős szakmai tapasztalattal rendelkező szakértő értékesítőink személyesen is tartják a kapcsolatot ügyfeleinkkel. A forgalmazott termékeink rendkívül széleskörűen felhasználhatók.

Fontosnak tartjuk kiemelni a természetvédelmi területen végzendő feladatokhoz felhasznált kenőanyagokat, melyek fejlesztésénél és gyártásánál is figyelünk arra, hogy ezek biológiai úton könnyen lebomoljanak és
ne károsítsák a környezetet.

Több mint 25 éves szakmai tapasztalatunk, stabil hátterünk kiválóan képzett szakember-csapatunk segítségével Partnereink részére a legideálisabb kenéstechnikai megoldásokat kínáljuk. Folyamatosan törekszünk az újításokra és az innovatív termékek fejlesztésére, használatára, ez garantálja a hosszútávon megbízható és professzionális munkánkat. Hiszünk benne, hogy ezzel hozzájárulunk Partnereink hosszútávú üzleti sikereinek eléréséhez.

Nagykereskedelmi Webshop ⇒

Copyright © 2023 WSW Proding Kft. Minden jog fenntartva.