Ügyfélszolgálat, logisztika: +36 27/504 055; Fax: +36 27 504 056 I Gyártás és labor: +36 88 580 590 | info@wswproding.hu

Petronas
Arbor:

Mezőgazdaság
és építőipar

Kemény munka, éjjel-nappal

Éjjel-nappal. Éjjel-nappal. A mezőgazdaság és az építkezés világa hosszú órákat és kemény munkát igényel. Gépek a vállalkozás életének eleme. Ezért van szüksége kenőanyagra, amely fáradhatatlan. Olyan, amely ugyanolyan megbízhatóan, hatékonyan és kitartóan működik, ahogyan vállalkozása megköveteli, biztosítva, hogy minden úgy folyjon, ahogy kellene – belülről kifelé.

A MŰKÖDŐ HATÉKONYSÁG HATÁSAI:

Súlyos körülmények, hosszú órák. Por, sár és korom. Ez a motor lerakódásának, oxidációjának és kopásának elsődleges oka, ami teljesítményvesztést és nem tervezett állásidőt okoz, ami megnöveli a tulajdonos összes költségét. Kereskedelmi járművek kenőanyagai tökéletes megoldást kínálnak a nagy és tartós teljesítmény elérésére, függetlenül a tereptől, így garantálhatja, hogy a gép hatékonysága évszakokon át  fennmarad.

Napi munkája bizonyosságot igényel

Nehéz ellenőrizni a motor leromlásához vezető külső tényezőket. Ezért döntő fontosságú, hogy biztosak legyenek abban, hogy mi történik a motor belsejében. Kenőanyagok legyőzik a korom, az iszap és a motor kopását, kivételes dugattyútisztítást és optimális viszkozitást biztosítva. Így biztos lehet benne, hogy gépe teljesítménye teljes, egészen az utolsó cseppig.

ELŐNYÖK

Iszap- és koromkezelés

Kenőanyagok megóvják a motort a káros iszap- és koromlerakódásoktól, amelyek befolyásolhatják a megbízhatóságot és a teljesítményt, ezzel növelve a gép tartósságát

Kopásvédelem

A kenőanyagok összetételét úgy tervezték, hogy magas szintű kopásvédelmet biztosítsanak, csökkentve ezzel a gépek nehéz munkáját.

Viszkozitás stabilitás

A PETRONAS Arbor küzd a korom ellen, és ellenáll az oxidációnak, ezáltal lehetővé teszi a gépek számára, hogy optimális viszkozitást tartsanak fenn, és hosszabb ideig védjék a motort.

A dugattyúk tisztasága

Kenőanyagok lehetővé teszik a motor égési folyamatának hatékony működését, garantálva a fontos alkotóelemeinek élettartamát a teljes életciklusa során.

Motorolaj

Csökkentett hamutartalmú kenőanyag a traktorok, egyéb mezőgazdasági és földmunkagépek új generációs alacsony károsanyag-kibocsátású motorjaihoz.

Hajtóműolaj

Többfunkciós kenőanyag mezőgazdasági gépek motorjaihoz, sebességváltóihoz, hidraulikus rendszereihez és nedves fékeihez.

Hidraulikaolaj

Magas viszkozitási indexű hidraulikus folyadék, kifejezetten mezőgazdasági gépek nagynyomású hidraulikus rendszereihez.

Fékfolyadék

Szintetikus fékfolyadék mezőgazdasági gépek és földmunkagépek fékrendszereihez.

Hűtőfolyadék

Fagyálló hűtőfolyadék traktorok, mezőgazdasági gépek és földmunkagépek motorjaihoz.

STOU

Univerzális kenőanyag (S.T.O.U.) a mezőgazdasági traktorok és gépek motorjaihoz, sebességváltóihoz, hidraulikus rendszereihez és nedves fékeihez

MEZŐGAZDASÁGI olajok

Haszongépjármű olajok

Syntium Motorolajok

IPARI KENŐANYAGOK

hajtóműolajok

MOTORSPORT

Nagykereskedelmi Webshop ⇒

kiskereskedelmi Webshop ⇒

Copyright © 2023 WSW Proding Kft. Minden jog fenntartva.