Gyártás és labor: +36 88 580 590 | Logisztika: +36 27/504 055; Fax: +36 27 504 056 info@wswproding.hu

PETRONAS Syntium

A túlzott motorfelmelegedés története

A gépjárművezetők általában nem veszik észre, hogy a gépjárművük motorja legbelül nap, mint nap túlmelegszik. Ez a jelenség a modern, mindennapi közlekedési viszonyok következménye, például zsúfolt forgalom miatti korlátozott előrehaladásnál, nagyobb emelkedőre való felhajtásnál, illetve az autópályákon való gyorsításkor alakul ki.

A túlzott motorfelmelegedés története

A motor túlmelegedése az időjárási körülményektől függetlenül jön létre. A túlmelegedés a motor komoly sérüléséhez vezethet, amely csökkenti annak és alkatrészeinek élettartamát, valamint túlzott olajfogyasztást okoz.

PETRONAS SYNTIUM °CoolTech™ TECHNOLÓGIÁVAL

A megfelelő motorolaj kiválasztása azért nagyon fontos, hogy csökkentsük a motor túlmelegedését és megelőzzük a motor sérülését. A PETRONAS Syntium a °CoolTech™ technológiával kifejezetten a motor túl-melegedésésének megelőzésére és a motor optimális teljesítményének megőrzésére lett kifejlesztve.

HOGYAN MŰKÖDIK A °CoolTech™ TECHNOLÓGIA?

A szakemberek által kifejlesztett különleges °CoolTech™ technológiának köszönhetően a Petronas Syntium olajban található erős molekuláris láncok hatékonyan elnyelik és elvezetik a túlzott hőt a motor legfontosabb alkatrészeiről, így előzve meg azok elhasználódását és a motor teljesítményének csökkenését. Tudjon meg többet a °CoolTech™ technológia előnyeiről itt >

Syntium Motorolajok

IPARI KENŐANYAGOK

MOTORSPORT

Nagykereskedelmi Webshop ⇒

Copyright © 2019 WSW Proding Kft. Minden jog fenntartva.