Ügyfélszolgálat, logisztika: +36 27/504 055; Fax: +36 27 504 056 I Gyártás és labor: +36 88 580 590 | info@wswproding.hu

PETRONAS SYNTIUM
°CoolTech™ TECHNOLÓGIÁVAL

STOP. START. STOP. START.

Minden nap. Lökhárítótól a lökhárítóig. Állj meg. Rajt. Állj meg.
Találkozód 27 perc múlva lesz. Lehet, hogy megcsinálod. Talán.
Rajt. Állj meg. 24 perc.
És még mindig meg kell találnia a parkolót.
Az elméd versenye, az óra ketyegése. 20 perc. 19 perc.
A hőmérséklet emelkedik.
Ahhoz, hogy a találkozó a lehető legjobban sikerüljön,
meg kell tartani a belső hűvösséget.

FEELING THE HEAT?

Lökettérfogat csökkentés és turbófeltöltő. A modern motorok ma már magasabb hőmérsékleten működnek, mint valaha. Ez a túlzott hő nem jelenik meg a műszerfal mérőeszközön – csendes probléma, mélyen a motorban. A kenőanyag kritikus szerepet játszik abban, hogy ezt a hőt elvezesse, és állandó támadásnak van kitéve, ami a teljesítmény elvesztését és a kritikus alkatrészek károsodását okozva pusztító fém a fémen kopáson keresztül.

WORKING DEEP IN THE HEART OF THE ENGINE

A PETRONAS Syntium a CoolTech ™ technológiával mélyen a motor szívében dolgozik. Erős olajfilm rendkívüli nyomásnak van kitéve, ellenáll az agresszívan magas hőmérsékletnek, egyenletes, erős és stabil védőfilmet alkot, még alacsonyabb viszkozitás mellett is. A fontos alkatrészek védve vannak, a teljesítményük maximális, a jármű teljesítménye optimalizálva – és a vezetők megtarthatják a belső hűtést.

 

DRIVEN BY INNER COOL: FROM TRACK TO ROAD

A PETRONAS Syntium már az 5. FIA Formula 1 világbajnokságot is megnyert MERCEDES-AMG PETRONAS Formula 1 TEAM hivatalos technológiai partnere. Mindent megteszünk a világ legigényesebb tesztelési lehetőségért, és a legkorszerűbb olajokat fejlesztjük ki az autójához, segítve a motor hőmérsékletének kezelését, a mozgó alkatrészek súrlódás csökkentését és a hővel kapcsolatos károk megelőzését.

 

A TÚLZOTT MOTORMELEGEDÉS KIALAKULÁSA

A gépjárművezetők általában nem veszik észre, hogy a gépjárművük motorja legbelül nap, mint nap túlmelegszik.

Ez a jelenség a modern, mindennapi közlekedési viszonyok következménye, például zsúfolt forgalom miatti korlátozott előrehaladásnál, nagyobb emelkedőre való felhajtásnál, illetve az autópályákon való gyorsításkor alakul ki.

A motor túlmelegedése az időjárási körülményektől függetlenül jön létre.

A túlmelegedés a motor komoly sérüléséhez vezethet, amely csökkenti annak és alkatrészeinek élettartamát, valamint túlzott olajfogyasztást okoz.

PETRONAS SYNTIUM °CoolTech™ TECHNOLÓGIÁVAL

A megfelelő kenőanyag kiválasztása azért nagyon fontos, hogy csökkentsük a motor túlmelegedését és megelőzzük a motor sérülését.

A PETRONAS Syntium motorolajok
a °CoolTech™ technológiával
kifejezetten a motor túlmelegedésének megelőzésére és a motor optimális
működéséhez és maximális
teljesítményének megőrzésére
lett kifejlesztve.

HOGYAN MŰKÖDIK A °CoolTech™ TECHNOLÓGIA?

A szakemberek által kifejlesztett különleges °CoolTech™ technológiának köszönhetően a Petronas Syntium olajban található erős molekuláris láncok hatékonyan elnyelik és elvezetik a túlzott hőt a motor legfontosabb alkatrészeiről, így előzve meg azok elhasználódását és a motor teljesítményének csökkenését.

MEGOLDÁS MEGÉRKEZETT PETRONAS SYNTIUM °CoolTech™ TECHNOLÓGIÁVAL

A PETRONAS Syntium a °CoolTech™ technológiával kifejezetten
az Önnek megfelelő motorolajt kínálja.