Ügyfélszolgálat, logisztika: +36 27/504 055; Fax: +36 27 504 056 I Gyártás és labor: +36 88 580 590 | info@wswproding.hu

PETRONAS

A PETRONAS

A Petronas (a Petroliam Nasional Berhad rövidítése) egy malajziai állami olaj- és gázszolgáltató vállalat,
melyet 1974. augusztus 17-én alapítottak.
A Petronast a Fortune Global a legnagyobb 500 vállalat közé sorolja.
Teljesen integrált vállalatcsoport amelynek
tevékenysége kiterjed a nyersanyag felderítéstől az értékesítésig, a logisztikától a technológiai infrastruktúrákig,
több mint 50 országban.
A 10 legnagyobb olajipari társaságok egyike a világon.

Petronas kenőanyagok:

2008-ban alapított PETRONAS Lubricants International (PLI) kenőanyag gyártó és értékesítő vállalat amely csúcsminőségű autóipari és ipari kenőanyag-termékek teljes körét forgalmazza a világ közel 100 országában.
A Kuala Lumpurban székhellyel rendelkező PLI több mint 30 kereskedelmi képviselettel rendelkezik 28 országban, amelyek Kuala Lumpur, Peking, Torino, Belo Horizonte, Chicago és Durban regionális központok irányítása alatt működnek.

A PETRONAS Lubricants International a
MERCEDES-AMG PETRONAS Formula One csapathoz tartozó PETRONAS technikai partnerség mögött álló technikai erőforrás, amely felelős a Fluid Technology SolutionsTM , a
Silver Arrows (Ezüst Nyilak) számára speciális kenőanyagok, üzemanyagok és sebességváltó olajok gyártásáért, fejlesztéséért és szállításáért. Jelenleg a világ TOP 10 kenőanyag vállalata közé tartozó PLI agresszív üzleti növekedési programot vezet, hogy biztosítsa pozícióját.

Petronas syntium

Petronas Urania

Petronas TUTELA

Petronas Arbor

Petronas ipari kenőanyagok

A Petronas Technology Center

Határozott meggyőződésünk, hogy fogyasztóink világos megértése kiemelkedő jelentőségű, ha a legjobb megoldásokat szeretnénk nyújtani a kihívásokra. A globális kutatási és kutatási központok fizikai jelképei ennek a hitnek való elkötelezettségünknek. Ezek a műholdas létesítmények öt különböző kontinensen helyezkednek el, mindegyiknek saját technológiai fókusza van, és célja az egyes piacok igényeinek kielégítése. A legfontosabb, hogy Torinóban lévő új Globális Kutatási és Technológiai Központ a technológiai innováció iránti elkötelezettségünket tükrözi, és nemzetközi tevékenységünk központosított központja. Termékeink számos alkalmazásban és környezetben bizonyítanak. A motor teljesítményétől az autóápolásig a termékeink következetesen segítettek fogyasztóinknak a legmagasabb szinten való működésben. Ezekre az alapokra építve a Fluid Technology Solutions (FTS) programunk fejlesztése segített maximalizálni a termelékenységet ügyfeleink számára, hozzáadott értéket képviselő termékekkel és szolgáltatásokkal, amelyek globálisak, de speciális igényeket kielégítenek. A részletes felhasználói és piackutatás, a jogszabályi követelmények elemzése és a mérnökök és tudósok közötti együttműködés révén egyedülálló megközelítést hoztunk létre, hogy a megfelelő folyadékot a megfelelő felhasználó számára biztosítsuk.

Petronas Motorsport

Semmi sem olyan komoly bizonyíték a termékeinkre, mint azok teljesítménye a legmagasabb szinten és a legnehezebb körülmények között. A Formula 1-el, a Motor GP-vel és a Dakar Rally-val való hosszú távú kapcsolatunk újra definiálta sikerünk színvonalát és maximalizálja a motor és a termékek közötti szinergiát.

Az elmúlt nyolc egymást követő évben együtt sikerült megteremteni a Mercedes-Benz koronázott Formula 1 konstruktor bajnokait. Gondoskodunk arról, hogy a pályán megszerzett összes tapasztalat a mindennapi életbe kerüljön, garantálva ügyfeleink számára a lehető legjobb teljesítményt.

MEZŐGAZDASÁGI olajok

HAJTÓMŰ OLAJOK

Syntium Motorolajok

Haszongépjármű olajok

IPARI KENŐANYAGOK

MOTORSPORT

Nagykereskedelmi Webshop ⇒

kiskereskedelmi Webshop ⇒

Copyright © 2023 WSW Proding Kft. Minden jog fenntartva.