Ügyfélszolgálat, logisztika: +36 27/504 055; Fax: +36 27 504 056 I Gyártás és labor: +36 88 580 590 | info@wswproding.hu

PETRONAS
gázmotorolajok

PETRONAS GEO NG SAE 40 GÁZMOTOROLAJ

GE Jenbacher Class A & B gases, Type 2, 3, 4 and 6 engines

A PETRONAS Geo NG olyan prémium teljesítményű alacsony hamutartalmú földgázmotorolaj, amely kifejezetten a szikragyújtású, gázüzemű motorok széles körének kenésére szolgál, az üzemanyag-hatékonyság növelése és a kibocsátások csökkentése érdekében. Megfelel minden olyan motortípusokban való használatra, amelyeknél előírás az alacsony hamutartalmú olaj használata. alacsony hamu- és foszfáttartalma révén a szelepek és gyújtógyertyák élettartamát megnöveli, valamint teljes mértékben kompatibilis a károsanyag kibocsátás csökkentő katalizátorokkal.

Teljesítmény szintek:
GE Jenbacher üzemanyagosztály ‘A’, ‘B’, Type 2, 3, 4 és 6-os motorok
Caterpillar 3500 és 3600 sorozat
Guascor
MAN
MTU
MWM TR-0199-99-2015
Wartsila
Waukesha

PETRONAS GEO BLG BIO GÁZMOTOROLAJ

GE Jenbacher Class A & B gases, Type 2, 3, 4 and 6 engines

A PETRONAS Geo BLG egy prémium teljesítményű földgázüzemű motorolaj. Kifejezetten bio- és hulladéklerakók szegény gázkeverékkel (biogáz,metán, földgáz) üzemmódban ködő, telepített gázmotor alkalmazásokhoz fejlesztettek ki. A legmagasabb színvonalú, speciális kopásgátló, detergens-diszpergens, korrózió, oxidáció és habzásgátló adalékokkal kiegészített, minőségi ásványi bázis olajok felhasználásával készült. Alacsony hamutartalma révén tökéletesen kompatibilis azon motorokkal, amelyek a CO, NOx valamint a formaldehid emissziókézben tartásához katalizátort használnak.

A PETRONAS Geo BLG kiváló kopásvédelmet, kitűnő TBN (bázikus adalék) megtartást, csökkentett égéstér- és kipufogószelep lerakódásokat, alacsony olajfogyasztást és extra védelmet biztosít
a biogázzal történő üzemeltetés során*.
* A hulladéklerakó gázok lényegében metánból állnak, és sok szennyeződést tartalmaznak, mint a halogének, sziloxán és kén, amelyek károsíthatják a gázmotorokat
.

Teljesítmény szintek:
– GE Jenbacher üzemanyagosztály ‘B’, ‘C’, Type 2, 3, 4 és 6-os motorok
– Waukesha
– MAN (M3271-4)

  petronas GEO gázmotorolajok

Emelt korrózióvédő hatás

  • Jó hő- és oxidációs stabilitás
  • Megbízható működés, alacsony üzemeltetési költség
  • Megbízható katalizátor működés és hosszú élettartam
  • Alacsony párolgási veszteség
  • Csökkentett motorolaj fogyasztás és károsanyag-kibocsátás
  • Kiváló kopásvédelem
  • Csökkenthető az állásidők gyakorisága

Ahogy az energia iránti globális kereslet növekszik, a hatékony erőforrások biztosítása érdekében hatékony megoldásokra van szükség. A technológiák – mint a földgázmotorok és a hulladéklerakók gázmotorjai – a világ minden táján elérhetőek. De ezek a megoldások nagyon eltérő követelményeket támasztanak a bennük lévő olajjal.

Ezért dolgoztunk ki két különböző speciális terméket.


A PETRONAS Geo BLG biogáz motorolajok többet nyújtanak, mert
úgy lettek kifejlesztve, hogy a kiváló kopásgátló tulajdonsággal extra védelmet nyújtsanak a hulladéklerakó gázok ellen, amelyek olyan motorokat károsító szennyeződéseket tartalmaznak, mint a halogén, sziloxán és kén.

A PETRONAS Geo NG alacsony hamutartalmú földgáz motorolajok, kiváló dugattyú tisztaságot, iszap- és korom lerakódás védelmet biztosítanak a földgázmotorokban használt kenőanyagokban.

Syntium Motorolajok

IPARI KENŐANYAGOK

MOTORSPORT

Nagykereskedelmi Webshop ⇒

Copyright © 2019 WSW Proding Kft. Minden jog fenntartva.