Gyártás és labor: +36 88 580 590 | Logisztika: +36 27/504 055; Fax: +36 27 504 056 info@wswproding.hu

PETRONAS
kenőzsírok

PETRONAS GREASE CASX KENŐZSÍR

kálcium-szulfonát komplex kenőzsír NLGI-2
DIN 51502 KP2N-30, ISO L-XC(F)DIB2

A PETRONAS Grease CaSX egy olan kálcium-szulfonát bázisú komplex kenőzsír, amelyet kifejezetten ipari, hajózási és nehéz terepen végzett szállítási alkalmazásokhoz fejlesztettek ki. A kalcium-szulfonátkomplex szappannal, kopásgátlóval, rozsda- és korróziógátló adalékokkal kiegészített ásványi-ásványolajokból készül. A PETRONAS Grease CaSX nagy teherbírású teherbíró képességgel rendelkezik, ami alkalmassá teszi az erősen terhelt alkalmazásokra. Kiváló mechanikai stabilitás, korrózióvédelem és vízállóság, amelyek fontosak a nedves és korrozív környezetben.

Alkalmazási hőmérséklet -30°C to +160°C között, alapolaj viszkozitása @40°C, cSt 220

PETRONAS GREASE CLAY MG KENŐZSÍR

bentonit sűrítővel készülő hőálló cseppenés mentes kenőzsír
molibdéndiszulfid + grafit tartalommal NLGI-1
DIN 51502 OGF1K-10, ISO L-XA(F)CHB1

A PETRONAS Grease CaSX egy bentonit sűrítővel készült hőálló cseppenés mentes fekete színű kenőzsír, szilárd adaléktartalommal, kifejezetten nagy teherbírású ipari berendezésekhez, alacsony sebességű hagyományos csapágyakkal, ahol a normál zsírok képessége akár magas hőmérsékleten, akár ciklikus körülmények között, illetve rendkívül magas hőmérsékleten már nem kielégítő. Ásványi alap olajokból, szerves bentonit agyaggal, fejlett rozsdagátó, molibdén diszulfid, grafit és korróziógátló adalékokkal készül. A PETRONAS Grease CLAY MG kitűnő, magas hőmérsékletű teljesítményt és nagy terhelhetőséget biztosít. Használata javasolt: cukor malom csapágyak, nyitott fogaskerekek, cement henger csapágyak, kemenceajtó fogaskerekek, sütő és lassú sebességű fogaskerekekhez.

Alkalmazási hőmérséklet -10°C to +180°C között, alapolaj viszkozitása @40°C, cSt 1500

PETRONAS GREASE FG KENŐZSÍR

aluminiumkomplex élelmiszeripari NSF H1 kenőzsír
DIN 51502 KP2K-20, ISO L-XB(F)CDB2
NSF H1 Registered, Halal Certified, Kosher Certified

A PETRONAS Grease FG egy NLGI-2 alumiumkomplex kenőzsír, amelyet kifejezetten élelmiszeripari alkalmazásokhoz fejlesztettek ki. NSF által regisztrált H1 kategóriájú termék: (“Ez a termék élelmiszerekkel véletlenszerűen kapcsolatba kerülő (H1) kenőanyagként alkalmazható az élelmiszer-előállítás közvetlen és közvetett környezetében.)” Aluminiumkomplex szappannal, kopásgátlóval, rozsda- és korróziógátló adalékokkal kiegészített orvosi fehér-olajból készül. A PETRONAS Grease FG Közepes terhelésű sikló- és gördülőcsapágyakban, alacsony és közepes terhelésű zárt ipari hajtóművekben, és egyedi és központi kenési rendszerekben is felhasználhatóak. Kiváló teherbíró képesség és kiváló vízállóság és vízpermet ellenállást garantál.

Alkalmazási hőmérséklet -20°C to +150°C között, alapolaj viszkozitása @40°C, cSt 550

PETRONAS GREASE LiCa GEP 2.5 KENŐZSÍR

lítium-kalcium sűrítővel készült kenőzsír NLGI-2,5
DIN 51502 OGPF2.5K-20, ISO L-XB(F)CIB2.5

A PETRONAS Grease LiCa GEP 2.5 egy lítium-kalcium sűrítőt tartalmazó kenőzsír, amelyet kifejezetten ipari, és off-road alkalmazásokhoz fejlesztettek ki. A kopásgátlóval, rozsda- és korróziógátló és szilárd adalékokkal kiegészített ásványi-ásványolajokból készül. A PETRONAS Grease LiCa GEP 2.5 nagy teherbírású képességgel rendelkezik, ami alkalmassá teszi az erősen terhelt alkalmazásokra. Nyitott fogaskerék hajtóművek, állványok, láncok, drótkötelek, görgők, nyomvályúk, csúszkák, lánckerék stb. az acél, cement, papír, vegyi, bányászati, kőbányászati és egyéb iparágakban, ahol rendkívüli mechanikai és környezeti körülmények között, pl. rezgéssel és szennyeződéssel, vízzel terhelt környezet. A zsír olyan alkalmazásokhoz is alkalmazható, amelyek oszcilláló vagy kis relatív mozgást igényelnek, ahol a víz korrózió elterjedt lehet. az építőipari gépeken. Kiváló mechanikai stabilitás, korrózióvédelem és vízállóság, amelyek fontosak a nedves és korrozív környezetben.

Alkalmazási hőmérséklet -20°C to +120°C között, alapolaj viszkozitása @40°C, cSt 500

PETRONAS GREASE lica GEP 0 KENŐZSÍR

lítium-kalcium sűrítővel készűlt kenőzsír
DIN 51502 GPF0K20, ISO XBCHB0

A PETRONAS Grease LiCa GEP 0 egy lítium-kalcium sűrítőt tartalmazó kenőzsír, amelyet kifejezetten ipari, és off-road alkalmazásokhoz fejlesztettek ki. A kopásgátlóval, rozsda- és korróziógátló,és grafit adalékokkal kiegészített ásványi-ásványolajokból készül. Nagy teherbírású képességgel rendelkezik, ami alkalmassá teszi az erősen terhelt alkalmazásokra. Nyitott fogaskerék hajtóművek, állványok, láncok, drótkötelek, görgők, nyomvályúk, csúszkák, lánckerék stb. az acél, cement, papír, vegyi, bányászati, kőbányászati és egyéb iparágakban, ahol rendkívüli mechanikai és környezeti körülmények között, pl. rezgéssel és szennyeződéssel, vízzel terhelt környezet. A zsír olyan alkalmazásokhoz is alkalmazható, amelyek oszcilláló vagy kis relatív mozgást igényelnek, ahol a víz korrózió elterjedt lehet. az építőipari gépeken. Kiváló mechanikai stabilitás, korrózióvédelem és vízállóság, amelyek fontosak a nedves és korrozív környezetben.

Alkalmazási hőmérséklet -20°C to +120°C között, alapolaj viszkozitása @40°C, cSt 520

PETRONAS GREASE LIca mg xhl KENŐZSÍR

lítium-kalcium sűrítőből EP és szilárd adalékkal készülő kenőzsír NLGI-2
DIN 51502 KPF2K-20, ISO 12924 XBCHB2

A PETRONAS Grease LiCa MG XHL egy lítium-kalcium sűrítőt tartalmazó kenőzsír, amelyet kifejezetten ipari, és off-road alkalmazásokhoz fejlesztettek ki. A EP és kopás-l, rozsda- és korróziógátló valamint szilárd adalékokkal kiegészített ásványi-ásványolajokból készül. A PETRONAS Grease LiCa MG XHL molibdén diszulfid, grafit tartalma révén nagy teherbírású képességgel rendelkezik, ami alkalmassá teszi az erősen terhelt alkalmazásokra. Ezek közé tartozik az olyan ipari csapágyak kenése, ahol súlyos vagy ütésszerű terhelések és alacsony fordulatszámok tapasztalhatók. Alkalmazások, ahol vibráló vagy korlátozott a relatív mozgás- és rázkódás illetve a korrózió előfordulhat és olyan gépalkatrészek, ahol nagy terhelések, rezgő tengelyek és csúszómechanizmusok, nagy teherbírású csúszó szánok-  az építőipari gépeken. Kiváló mechanikai stabilitás, korrózióvédelem és vízállóság, amelyek fontosak a nedves és korrozív környezetben.

Alkalmazási hőmérséklet -20°C to +120°C között, alapolaj viszkozitása @40°C, cSt 930

PETRONAS GREASE LI 2 KENŐZSÍR

lítium-12-hidroxi-sztearát sűrítőből készülő többcélú kenőzsír NLGI-2
DIN 51502 K2K-30, ISO XC(F)CHA2

A PETRONAS Grease LI 2 magasan finomított ásványolajjal és lítium-12-hidroxi-sztearát sűrítővel készülő többcélú kenőzsír. A kiemelkedő teljesítmény biztosítása érdekében, oxidáció- és korróziógátló, tartalmaz, ásványi-ásványolajokból készül. Az alapolaj viszkozitása révén alkalmas az elektromotor csapágyakban sima csapágyak akár 3600 ford / perc, szerszámgépek, kis és közepes terhelésű gördülőcsapágyak és különféle tengeri alkalmazások való alkalmazásokra.

Alkalmazási hőmérséklet -30°C to +120°C Max +130°C között, alapolaj viszkozitása @40°C, cSt 120

PETRONAS GREASE LI 3 KENŐZSÍR

lítium-12-hidroxi-sztearát sűrítőből készülő többcélú kenőzsír NLGI-3
DIN 51502 K3K-30, ISO XC(F)CHA3

A PETRONAS Grease LI 3 magasan finomított ásványolajjal és lítium-12-hidroxi-sztearát sűrítővel készülő többcélú kenőzsír. A kiemelkedő teljesítmény biztosítása érdekében, oxidáció- és korróziógátló, tartalmaz, ásványi-ásványolajokból készül. Az alapolaj viszkozitása révén alkalmas a szerszámgépek, haszongépjárművek kis és közepes terhelésű gördülőcsapágyak és különféle off-road és tengeri alkalmazások való alkalmazásokra.

Alkalmazási hőmérséklet -30°C to +120°C Max +130°C között, alapolaj viszkozitása @40°C, cSt 120

PETRONAS GREASE Li AS KENŐZSÍR

lítium-12-hidroxi-sztearát sűrítőből készülő többcélú kenőzsír NLGI-1,5
DIN 51502 K1,5G-30, ISO XCBAA1.5

A PETRONAS Grease Li AS magasan finomított ásványolajjal és lítium-12-hidroxi-sztearát sűrítővel készülő többcélú speciális beragadásgátló adalékot tartalmazó kenőzsír. A kiemelkedő teljesítmény biztosítása érdekében, oxidáció- és korróziógátló, tartalmaz, ásványi-ásványolajokból készül. A speciális adalék révén alkalmas szívó- és kipufogócsonk csapok, hengerfejcsavarok, kazán- és hengerfejtömítések, homloklemez csapok, gázégő-csatlakozások, gőzcső menetek, valamint karimák és csavarok, valamint karimás csatlakozások összeszereléséhez való alkalmazásokra. Minden típusú nagynyomású hézag tömítéséhez meleg vagy hideg körülmények között, és nem keményedik meg így a kötés könnyen bontható marad.

Alkalmazási hőmérséklet -30°C to +120°C között; alapolaj viszkozitása @40°C, cSt 90-110

PETRONAS GREASE LIX EP 2/170 KENŐZSÍR

lítiumkomplex sűrítőből EP adalékkal készülő kenőzsír NLGI-2
DIN 51502 KP2N-25, GC-LB, ISO 12924 XBDIB2,
MAN 284 Li-H2, MB 265.1, VOLVO Std 1277.2 (97720)

A PETRONAS Grease LiX EP 2/170 extrém nyomás álló lítiumkomplex zsír kifejezetten haszongépjármű-alkalmazásokhoz és széles körű ipari alkalmazásokhoz készült. válogatott ásványi bázisolajjal, lithiumkomplex szappannal, fejlett extrém nyomás állósággal, antioxidánsokkal, rozsda- és korróziógátló adalékokkal, PETRONAS Grease LiX EP 2/170 kiváló teherbíró képességgel és kopásvédelemmel, magas vízállósággal rendelkezik és a rozsda gátlása kiemelkedő még magasabb hőmérsékleten is.

Alkalmazási hőmérséklet -30°C to +140°C között, alapolaj viszkozitása @40°C, cSt 170

PETRONAS GREASE LIX EP 2/380 KENŐZSÍR

lítiumkomplex sűrítőből EP adalékkal készülő kenőzsír NLGI-2
DIN 51502 KP2N-20, GC-LB, ISO 12924 XBDIB2

A PETRONAS Grease LiX EP 2/380 extrém nyomás álló lítiumkomplex zsír kifejezetten haszongépjármű-alkalmazásokhoz és széles körű ipari alkalmazásokhoz készült. válogatott ásványi bázisolajjal, lithiumkomplex szappannal, fejlett extrém nyomás állósággal, antioxidánsokkal, rozsda- és korróziógátló adalékokkal, PETRONAS Grease LiX EP 2/380 kiváló teherbíró képességgel és kopásvédelemmel, magas vízállósággal rendelkezik és a rozsda gátlása kiemelkedő még magasabb hőmérsékleten is.

Alkalmazási hőmérséklet -20°C to +160°C között; alapolaj viszkozitása @40°C, cSt 400

PETRONAS GREASE LIX SYN 2/220 KENŐZSÍR

lítiumkomplex sűrítőből EP adalékkal készülő szintetikus kenőzsír NLGI-2
DIN 51502 KPHC2N-40, ISO 12924 XDDIB2

A PETRONAS Grease LiX SYN 2/220 egy szintetikus lítiumkomplex zsír, amelyet kifejezetten nagy terhelésű csapágyakhoz fejlesztettek ki magas hőmérsékleten, nedves és korrozív környezetben. A lítium-komplex szappan, fejlett extrém nyomás-, kopásgátló-, antioxidáns-, rozsda- és korróziógátló adalékokkal kiegészített szintetikus alapanyagokból készült. A PETRONAS Grease LiX SYN 2/220 kiváló hőmérsékleti teljesítményt, rendkívüli teherbíró képességet és kopásvédelmet biztosít, a nagy mechanikai stabilitás növeli a vibrációs alkalmazások teljesítményét és kiterjeszti a felhasználási időközöket. A legtöbb berendezésgyártó használja.

Alkalmazási hőmérséklet -40°C to +150°C között, alapolaj viszkozitása @40°C, cSt 220

PETRONAS Tutela SP KENŐZSÍR

lítium sűrítőből készülő molibdén diszulfid tartalmú kenőzsír NLGI-2
DIN 51502 KPF2K-20, ISO 12924 XCCIB2

A PETRONAS Tutela SP magasan finomított ásványolajjal és lítium-12-hidroxi-sztearát sűrítővel készülő molibdén diszulfid adalékot tartalmazó kenőzsír. A kiemelkedő teljesítmény biztosítása érdekében, oxidáció- és korróziógátló, tartalmaz. Az alkalmazások közé tartoznak az alváz-kenés és a zsír kenésű univerzális csuklók (CV-csuklók). Minden típusú nagynyomású alacsony sebességű surlódó lassan elmozduló alkalmazáshoz, meleg vagy hideg körülmények között.

Alkalmazási hőmérséklet -20°C to +130°C között; alapolaj viszkozitása @40°C, cSt 150

PETRONAS GREASE LI EP 00 KENŐZSÍR

lítium-12-hidroxi-sztearát sűrítőből EP adalékkal készülő kenőzsír NLGI-00
DIN 51502 KP00G-30, ISO L-XC(F)BIB00

A PETRONAS Grease LI EP 00 magasan finomított ásványolajjal és lítium-12-hidroxi-sztearát sűrítővel készülő többcélú fél-folyékony kenőzsír. A kiemelkedő teljesítmény biztosítása érdekében, oxidáció- és korróziógátló, és EP adalékot tartalmaz, ásványi-ásványolajokból készül. A termék egy korszerű EP-zsír, amelyet különböző alkalmazásokban (ipari és közlekedési), adott hőmérséklethatárokon belül lehet használni. Jó mechanikai stabilitás, nagy teherbírás, hosszú élettartam, könnyű szivattyúzás alacsony hőmérsékleten. A legtöbb berendezésgyártó használja.

Alkalmazási hőmérséklet -30°C to +130°C között, alapolaj viszkozitása @40°C, cSt 190

PETRONAS GREASE LI EP 0 KENŐZSÍR

lítium-12-hidroxi-sztearát sűrítőből EP adalékkal készülő kenőzsír NLGI-0
DIN 51502 KP0K-30, ISO L-XC(F)C1B0

A PETRONAS Grease LI EP 0 magasan finomított ásványolajjal és lítium-12-hidroxi-sztearát sűrítővel készülő többcélú lágy kenőzsír. A kiemelkedő teljesítmény biztosítása érdekében, oxidáció- és korróziógátló, és EP adalékot tartalmaz, ásványi-ásványolajokból készül. A termék egy korszerű EP-zsír, amelyet különböző alkalmazásokban (ipari és közlekedési), adott hőmérséklethatárokon belül lehet használni. Jó mechanikai stabilitás, nagy teherbírás, hosszú élettartam, könnyű szivattyúzás alacsony hőmérsékleten. A legtöbb berendezésgyártó használja.

Alkalmazási hőmérséklet -30°C to +130°C között, alapolaj viszkozitása @40°C, cSt 190

PETRONAS GREASE LI EP 2 KENŐZSÍR

lítium-12-hidroxi-sztearát sűrítőből EP adalékkal készülő kenőzsír NLGI-2
DIN 51502 KP2K-30, ISO 12924 XCCHB2

A PETRONAS Grease LI EP 2 magasan finomított ásványolajjal és lítium-12-hidroxi-sztearát sűrítővel készülő többcélú kenőzsír. A kiemelkedő teljesítmény biztosítása érdekében, oxidáció- és korróziógátló, és EP adalékot tartalmaz, ásványi-ásványolajokból készül. Közepes terhelésű sík-  és gördülőcsapágyakhoz, még akkor is, ha súlyos vagy ütéses terhelések tapasztalhatók, csapok és perselyek, normál sebességgel hajtott tengelykapcsolókhoz. Rezgő, vibráló tengelyek és csúszómechanizmusok normál üzemi körülmények között való alkalmazásokra.

Alkalmazási hőmérséklet -30°C to +130°C között, alapolaj viszkozitása @40°C, cSt 150

PETRONAS GREASE LI EP 1 KENŐZSÍR

lítium-12-hidroxi-sztearát sűrítőből EP adalékkal készülő kenőzsír NLGI-1
DIN 51502 KP1K-30, ISO L-XC(F)CHB1

A PETRONAS Grease LI EP 1 magasan finomított ásványolajjal és lítium-12-hidroxi-sztearát sűrítővel készülő többcélú lágy kenőzsír. A kiemelkedő teljesítmény biztosítása érdekében, oxidáció- és korróziógátló, és EP adalékot tartalmaz, ásványi-ásványolajokból készül. A termék egy korszerű EP-zsír, amelyet különböző alkalmazásokban (ipari és közlekedési), adott hőmérséklethatárokon belül lehet használni. Jó mechanikai stabilitás, nagy teherbírás, hosszú élettartam, könnyű szivattyúzás alacsony hőmérsékleten. A legtöbb berendezésgyártó használja.

Alkalmazási hőmérséklet -30°C to +130°C között, alapolaj viszkozitása @40°C, cSt 190

PETRONAS GREASE LI EP 3 KENŐZSÍR

lítium-12-hidroxi-sztearát sűrítőből EP adalékkal készülő kenőzsír NLGI-3
DIN 51502 KP3K-30, ISO 12924 XC(F)HB3

A PETRONAS Grease LI EP 3 magasan finomított ásványolajjal és lítium-12-hidroxi-sztearát sűrítővel készülő többcélú kenőzsír. A kiemelkedő teljesítmény biztosítása érdekében, oxidáció- és korróziógátló, és EP adalékot tartalmaz, ásványi-ásványolajokból készül. Közepes terhelésű sík-  éa gördülőcsapágyakhoz, még akkor is, ha súlyos vagy ütéses terhelések tapasztalhatók, csapok és perselyek, normál sebességgel hajtott tengelykapcsolókhoz. Rezgő, vibráló tengelyek és csúszómechanizmusok normál üzemi körülmények között való alkalmazásokra.

Alkalmazási hőmérséklet -30°C to +130°C között, alapolaj viszkozitása @40°C, cSt 190

PETRONAS GREASE pu KENŐZSÍR

polyurea sűrítővel készült speciális EP adalékkal készülő kenőzsír NLGI-2
DIN 51502 KP2N-20, ISO 12924 XDDHA2

A PETRONAS Grease PU egy polyurea sűrítővel készülő kék színű kenőzsír, amelyet kifejezetten az elektromos motor csapágyak és a nagy sebességű szivattyúk kenésére fejlesztettek ki. A kiemelkedő teljesítmény biztosítása érdekében, oxidáció- és korróziógátló, és EP adalékot tartalmaz, ásványi-ásványolajokból készül. A termék egy korszerű EP-zsír, amelyet különböző alkalmazásokban , adott hőmérséklet határokon belül lehet használni. Kiváló mechanikai stabilitást biztosít széles hőmérséklet-tartományban és alacsony olajmennyiséggel.

Alkalmazási hőmérséklet -20°C to +140°C között, alapolaj viszkozitása @40°C, cSt 100

A MEGFELELŐ kenőzsír KIVÁLASZTÁSA SOKSZOR NEHÉZ FELADAT, MI SZÍVESEN SEGÍTŰNK ÖNNEK:

Szakmai tanácsadás

Syntium Motorolajok

IPARI KENŐANYAGOK

MOTORSPORT

Nagykereskedelmi Webshop ⇒

Copyright © 2019 WSW Proding Kft. Minden jog fenntartva.