Ügyfélszolgálat, logisztika: +36 27/504 055; Fax: +36 27 504 056 I Gyártás és labor: +36 88 580 590 | info@wswproding.hu

ÁLTALÁNOS Szállítási feltételek

A WSW Proding Kft. a megrendelt árut igény szerint, díjazás ellenében a lent felsorolt feltételek szerint házhoz szállítja Magyarország területén.
A szállítási díj a kiszállítandó összes áru mennyiségétől függ. (a számításnál 1kg=1L)Egyazon megrendelés több részletben való szállítása esetén, a szállításkori mennyiségek szerinti díjszabás érvényes.  

A veszprémi és váci raktár esetében a személyes átvétel díjtalan.

A fenti feltételektől eltérő kiszállítási megoldás esetén annak díjáról a WSW Proding Kft. előzetesen tájékoztatja a Megrendelőt, akinek ezt követően lehetősége van a megrendelésén változtatni.
A WSW Proding Kft. az egyedi termék megrendelésekor (= a raktárkészleten folyamatosan nem tartott termékek) esetén meghatározza a szállítás várható időpontját, melyet a Megrendelővel a visszaigazolásban közöl.

A WSW Proding Kft. a fentiektől eltérő megállapodás szerint is szállíthat, amelyet a külön megállapodás szerint a szállítási szerződésben rögzít.