Ügyfélszolgálat, logisztika: +36 27/504 055; Fax: +36 27 504 056 I Gyártás és labor: +36 88 580 590 | info@wswproding.hu
Megérkezett a Központi rakatárunkba az első teljes kamion Petronas Syntium és Urania kenőanyag.

A WSW Proding Kft. a PETRONAS Lubricants International (PLI) szerződött hivatalos magyarországi forgalmazója elsődlegesen a Petronas Syntium és Petronas Urania Green kenőanyagok képviseletét látja el.

Célunk, hogy megismertessük a világ élvonalába tartozó Petronas kenőanyagokat a magyarországi felhasználókkal is.

A PETRONAS Lubricants International (PLI) a PETRONAS, Malajzia nemzeti kőolajipari vállalat globális kenőanyaggyártója és forgalmazója. A 2008-ban alapított PETRONAS Lubricants International a csúcsminőségű autóipari és ipari kenőanyag termékek teljes skáláját gyártja és forgalmazza több mint 90 piacon világszerte. A Kuala Lumpurban székhellyel rendelkező PLI több mint 30 kereskedelmi irodával rendelkezik 27 országban, amelyek Kuala Lumpur, Peking, Torino, Belo Horizonte, Chicago és Durban regionális irodái révén működnek.

Jelenleg a világ TOP 10 globális kenőanyaggyártója közé tartozik. A PLI dinamikus üzleti növekedési programot vezet, hogy biztosítsa pozícióját vezető globális kenőanyag-gyártó cégként.