Ügyfélszolgálat, logisztika: +36 27/504 055; Fax: +36 27 504 056 I Gyártás és labor: +36 88 580 590 | info@wswproding.hu

A Mercedes-AMG Petronas Motorsport F1 team bemutatta az új
Mercedes-AMG F1 W10 EQ Power+ névre keresztelt idei 2019-es versenyautóját.

Az új autó természetesen Petronas által fejlesztett üzemanyagot és Petronas Syntium kenőanyagot használ:

“A csapat névadó partnere, a PETRONAS fontos szerepet játszott a teljesítmény és a megbízhatóság javításában, különösen az új erőforrás fejlesztésében.
„A PETRONAS gyártja a kenőanyagokat autónk számára, amelyek két szerepet játszanak: annak biztosítása érdekében, hogy az alkatrészek ne kerüljenek kapcsolatba, kulcsfontosságú, hogy a nagy terhelésű alkatrészek között olajréteg legyen a megbízhatóság és a súrlódás csökkentése érdekében. Ha az alkatrészeket egymástól elkülönítve tartja, a súrlódás, és a kopás alacsonyabb, de a kenőanyag hűtést is biztosít a motoron belül. Ez a motor kritikus eleme, ez a motor élettartamát növeli meg.”

mondta Andy Cowell, a Mercedes-AMG High Performance Powertrains ügyvezető igazgatója.

A PETRONAS Lubricants International (PLI) a PETRONAS, Malajzia nemzeti kőolajipari vállalat globális kenőanyaggyártója és forgalmazója. A 2008-ban alapított PETRONAS Lubricants International a csúcsminőségű autóipari és ipari kenőanyag termékek teljes skáláját gyártja és forgalmazza több mint 90 piacon világszerte.

Jelenleg a világ TOP 10 globális kenőanyaggyártója közé tartozik. A PLI dinamikus üzleti növekedési programot vezet, hogy biztosítsa pozícióját vezető globális kenőanyag-gyártó cégként.

Petronas Syntium

Tekintse meg Petronas Syntium termékeinket.

Syntium Motorolajok

IPARI KENŐANYAGOK

MOTORSPORT

Nagykereskedelmi Webshop ⇒

Copyright © 2019 WSW Proding Kft. Minden jog fenntartva.