Ügyfélszolgálat, logisztika: +36 27/504 055; Fax: +36 27 504 056 I Gyártás és labor: +36 88 580 590 | info@wswproding.hu

STARTOL A PETRONAS SZERVIZHÁLÓZAT PROGRAM 2.0 

A WSW Proding Kft., mint a Petronas Syntium kenőanyagok kizárólagos magyarországi forgalmazója megkezdte a Petronas szervizhálózat program 2.0 bevezetését a független szervizek részére.

Az átfogó program korszerű és hatékony marketing eszközöket biztosít a szervizek részére.

A program nem titkolt célja, hogy a méltán népszerű és világviszonylatban a TOP 10 kenőanyag cég közé tartozó, a Formula-1 élcsapatával együttműködő Petronas Syntium kenőanyagok értékesítése ennek segítségével is dinamikusan növekedjen tovább.
Mivel a Petronas jól azonosítható a vásárlók számára, megjelenése egy szervizben jelentősen megnöveli a vásárlói bizalmat a szervizek felé. 

A programhoz csatlakozó műhelyek az alábbi támogatásban részesülnek:

  • Egyedi kenőanyag árak, melyek a magyar piacon kiemelkedő árréstartalmat biztosítanak.
  • Kenőanyag szakmai továbbképzések és tanácsadás, hiszen az olajfelhasználás egyre bonyolultabb.
  • A szervizek forgalmát növelő kiskereskedelmi promóciók.
  • Speciális, a vásárlás mennyiségéhez igazodó marketing megjelenési csomag.

A közelmúltban megnyert F1-es konstruktőri világbajnokságok sora nem az egyetlen ok arra, hogy csatlakozzon a „PETRONAS Szervizhálózat” programhoz. További 3 kétségtelen előnye van:

A PETRONAS Syntium with °CoolTech™ technológiával rendkívüli összetételének köszönhetően megvédi
a motort a túlzott mértékű felmelegedéstől, segít fenntartani az optimális teljesítményt, és gondoskodik a
problémamentes vezetésről minden úton és időjárási körülményben.

A PETRONAS Syntium with °CoolTech™ hatékonyan véd az idő előtti olaj elöregedéssel szemben. Ez azt jelenti, hogy az olaj a következő cseréig megtartja tulajdonságait, megvédve a motorelemeket a kopástól és sérülésektől. A PETRONAS Syntium biztosítja a motor tisztaságát, csökkentve a káros lerakódásokat. A jól karbantartott motor magasabb árat jelenthet az autó eladásakor.

A PETRONAS a Syntium °CoolTech™  adalék felhasználásával fejlesztette ki a felhasznált kenőanyagokat, és minden vizsgálaton, még a legnehezebben teljesíthetőn is sikeresen tesztelték. Ezt megerősítik Lewis Hamilton, az ötszörös Formula 1 világbajnok sikerei, amelyek során mindig a PETRONAS Syntium olajakat használta.

A PETRONAS a PETRONAS Lubricants International (PLI) révén 20 éves tapasztalattal rendelkezik a Formula 1-ben és a MERCEDES AMG PETRONAS Motorsporttal való együttműködésével.
A Petronas Fluid Technology Solutions ™ (FTS) kutatásfejlesztése révén testre szabott üzemanyag, kenőanyag és technikai folyadékok használatával a Formula 1-es csapat öt egymást követő FIA Formula One ™ konstruktőri világbajnokságot nyert 2014 óta

Mivel a Petronas márka jól azonosítható a vásárlók számára, megjelenése egy szervizben jelentősen megnöveli a vásárlói bizalmat a műhelyek felé. 

A Petronas Syntium motorolajok flakonján megtalálható az
AMG-Mercedes Petronas motorsport kapcsolatára utaló jelölés.  

A marketing anyagok magyar nyelven készülnek segítve az értékesítést.

A világító táblákon a szervizek saját adatai jelennek meg azokat egyénileg gyártjuk le.

 

A Petronas szervizhálózat program marketing elemei: