Ügyfélszolgálat, logisztika: +36 27/504 055; Fax: +36 27 504 056 I Gyártás és labor: +36 88 580 590 | info@wswproding.hu

FORMULA 1

8 konstruktőri

világbajnokság

A Mercedes-AMG PETRONAS csapatal 8 egymást követő konstruktőri és pilóta-világbajnoksággal bizonyított eredményeket értünk el a műszaki kiválóság és az innováció terén az olaj és gáz világában.

Motorsport-partnerségünk segít megerősíteni Fluid Technology kínálatunkat, és segít abban, hogy a legjobbat nyújtsuk a pályán és az úton.

Nyerő partnerség

A Mercedes PETRONAS AMG csapattal a legmodernebb technológiai partnerséget alakítottunk ki, amely a legkorszerűbb Fluid Technology Solutions™ megoldásokat kínálja, amelyek versenyelőnyt biztosítanak. Együtt dolgozunk a Mercedes-AMG-vel, és olyan Fluid Technology szakértelmet biztosítunk, amely személyre szabott megoldásokat hoz létre az F1 technikai kihívásaira, és egyértelmű PETRONAS-előnyt biztosít a pályán. 8 egymást követő Constructor’s Championship-győzelem mutatja, hogy a partnerség hogyan virágzik tovább.

A MI TÖRTÉNELMÜNK

A Red Bull-Sauber PETRONAS F1-es csapat szponzorálásával 1995-ben léptünk be a Forma-1-es arénába, ami az első merész lépés a PETRONAS globális márkaként való pozicionálása felé. Ezt az erőfeszítést tovább fokozták 1999-ben, amikor megszereztük a malajziai F1-es Nagydíj címszponzori jogait.
2005-ben kibővítettük hosszú távú kapcsolatunkat a Sauberrel, amikor PETRONAS lett a BMW Sauber F1 Team prémium partnere. 2009-ben öt évre szóló megállapodást írtunk alá a Mercedes-Benz-cel, mint címadó partnerrel, amikor az Ezüstnyilak csapata 1955 óta először csatlakozott a rajtrácshoz.
Immár 8 egymást követő konstruktőri és pilótabajnoki győzelemmel a Mercedes-
Az AMG PETRONAS csapata folyamatosan fejlődik.

“2010 óta a PETRONAS-al fenntartott kapcsolatunk a valódi partnerség értékein alapul: bizalom, őszinteség és
közös ambíció.”

Toto Wolff

 

JÖVŐKÉP

A Mercedes-AMG csapattal fennálló régóta fennálló kapcsolatunk továbbra is feszegeti a határokat, és arra törekszünk, hogy 2018-ban a legjobb teljesítményt nyújtsuk az F1-es pályán. Együtt elkötelezettek vagyunk a teljesítmény, a hatékonyság és a megbízhatóság mellett.
Partnerségünk lehetővé tette számunkra, hogy maximalizáljuk a szinergiát a motor és a termék között. Növeltük a kutatási infrastruktúrába való befektetést, és továbbra is feszegetjük a határokat, hogy előrébb maradhassunk.
Tudásunk, befektetésünk és kutatásunk folyamatosan bővül, és továbbra is a legjobb teljesítményre törekszünk mind a pályán, mind a mindennapi életben. Ma készen állunk a holnap világára.

Nyerő partnerség

PETRONAS 20 évvel ezelőtt kezdte meg a versenyt a győztes motorolaj formuláért.

A PETRONAS Syntiumot minden nagydíjon teszteltük, mióta 2010-ben elkezdtük a Mercedes-AMG-vel való együttműködést.

Bemutatjuk a W13-at,

a Mercedes-AMG Petronas F1 Team

kihívóját 2022-re

Ahogy hajnal a Forma-1 vadonatúj korszaka, a Mercedes-AMG Petronas F1 Team február 18-án, pénteken bemutatta kihívóját a 2022-es szezonra, a Mercedes-AMG F1 W13 E Performance-t. A sportág legjelentősebb technikai szabályozásának egy generáción belüli változásával a brackleyi és brixworthi gyárak élénk tevékenységet folytattak, hogy válaszoljanak a kihívásokra, és minden lehetséges lehetőséget megtaláljanak a teljesítmény felszabadítására.

18 hónap kemény munka után a végeredmény a W13, egy olyan autó, amely 98%-ban új és frissen tervezett, tetőtől talpig, minimális átvitellel elődjétől. A 2022-es szezon W13-as volánja mögött Lewis Hamilton és George Russell új pilótapartnersége áll majd, akik a Mercedes Fiatal Pilóta Programjában végzettek, hogy a nyolcszoros világbajnok Mercedes-AMG csapathoz léphessenek.

“Amióta a W13-on elkezdődött a munka, olyan izgatott lelkesedést tapasztaltam csapatunkban, mint még soha, köszönhetően a technikai szabályok által kínált lehetőségeknek” – mondta Toto Wolff, a Mercedes-AMG Petronas F1 csapatfőnöke és vezérigazgatója. Csapat. „Az év vége felé, amikor az autóépítési projekt valóban összeállt, mély szenvedélyt éreztem az egész szervezetben, nemcsak a műszaki téren, hanem a brackley-i és brixworthi bázisainkon is, akik a „meg tudjuk csinálni” gondolkodásmódot felkarolni. ez'”.


A PETRONAS, a csapat titulusa és műszaki partnere 2010 óta hajtja a Mercedes-AMG PETRONAS Forma-1-es csapatot, a Fluid Technology Solutions™ pedig továbbra is felbecsülhetetlenül hozzájárul a csapat teljesítményéhez, megbízhatóságához és hatékonyságához.
A PETRONAS Trackside Fluid Engineers a laboratóriumban erre a célra kialakított gépekkel minden munkamenet előtt és után mintákat von ki és futtat a folyadékokból. Az elemzés biztosítja, hogy a Primax üzemanyag, a Petronas Syntium motorolaj és a Tutela funkcionális folyadékok megfelelnek a sportág műszaki előírásainak, és optimális szinten működnek.

Syntium Motorolajok

IPARI KENŐANYAGOK

HAJTÓMŰOLAJOK

AGRI KENŐANYAGOK

HASZONGÉPJÁRMŰ OLAJOK

MOTORSPORT

Nagykereskedelmi Webshop ⇒

Copyright © 2019 WSW Proding Kft. Minden jog fenntartva.